Utsikt över Klippan med innergården på torggatan 2 och 6 i förgrunden.

Välkommen till Klippan tätort, en charmig och levande plats som erbjuder den perfekta balansen mellan natur, kultur och bekvämligheter. Här hittar du ditt nya hem i vårt utbud av bostäder som är varierat för att alla ska kunna hitta något som passar. Det finns allt från markplan i radhus till storslagen utsikt från sjunde våningen, i variande storlek och med olika hyresnivåer. Klippan är inte bara en plats att bo på – det är en plats att leva och växa på.

Natursköna omgivningar

Klippan är omgivet av natursköna landskap som bjuder in till äventyr och avkoppling. Promenera längs de vackra stigarna i Söderåsens nationalpark, njut av en picknick vid Rönne å eller upptäck det rika djurlivet i närliggande skogar. För naturälskaren finns det alltid något nytt att utforska.

En levande gemenskap

I Klippan värderas gemenskap högt. Här finns ett rikt föreningsliv med aktiviteter för alla åldrar och intressen. Delta i lokala evenemang, marknader och festivaler som skapar en stark sammanhållning och gör det lätt att känna sig som en del av något större. Våra hyresgäster uppskattar den vänliga och välkomnande atmosfären som gör att man snabbt känner sig hemma.

Utmärkta kommunikationer

Trots sitt lugna läge har Klippan utmärkta kommunikationer som gör det enkelt att pendla till större städer som Helsingborg, Ängelholm och Lund. Med välutbyggd kollektivtrafik och närhet till E4 är Klippan en perfekt bas för både arbete och fritid.

Våra hyreslägenheter

Bland våra lägenheter i Klippan hittar du allt från smarta enrummare till rymliga femrummare.

Vi är måna om att erbjuda våra hyresgäster en bra boendeupplevelse. Vi finns här för att hjälpa till med allt från vardagliga frågor till eventuella reparationer.

Många av våra hyreslägenheter erbjuder tillgång till gemensamma utrymmen och faciliteter som tvättstuga, cykelrum och gröna innergårdar. Här kan du njuta av trevliga grillkvällar med grannar eller bara koppla av i en lugn miljö.

Våra affärslokaler

För företagare och entreprenörer erbjuder Klippan även ett utmärkt utbud av centralt belägna affärslokaler. Dessa moderna och flexibla utrymmen är perfekta för butiker, kontor och andra verksamheter som vill dra nytta av Klippans strategiska läge och starka lokala gemenskap. Våra affärslokaler erbjuder närhet till andra butiker och restauranger och en möjlighet att etablera och växa i hjärtat av Klippan.