Som hyresgäst på Bågen 13 bor du i hjärtat av Klippan, en plats som kombinerar bekvämlighet och livskvalitet. Belägen mellan järnvägsstationen i söder och Storgatans butiker i norr. Här har du nära till allt du behöver i din vardag, från kollektivtrafik och mataffärer till restauranger och kaféer. Närhet till vårdcentral och apotek bidrar till att göra din vardag trygg och bekväm.

Bågen 13 ingår i vårt trygghetsboende för äldre, där trygghet och gemenskap står i fokus. Som en del av vårt koncept finns en gemensamhetslokal i huset, en plats där hyresgästerna kan umgås, delta i aktiviteter och skapa nya vänskapsband. En trivselvärd är också knuten till boendet och ansvarar för att anordna olika aktiviteter, såsom kaffeträffar, gemensamma promenader och andra sociala evenemang. Detta bidrar till en stimulerande och trivsam miljö där alla kan känna sig inkluderade och delaktiga.

För de som har bil finns det enbilsgarage i området, vilket ger extra trygghet och bekvämlighet. Här kan du parkera ditt fordon säkert och enkelt, skyddat från väder och vind.

Fastigheten omfattar en adress.

Våra andra fastigheter i närheten

 

Östra Nygtan 1 är hjärtat i trygghetsboendet.

Bra bostäder för äldre - Östra Nygatan 1

På Östra Nygatan finns det totalt 40 lägenheter fördelat på 5 lägenhetsplan, samtliga med två rum och kök.