Här har du privilegiet att ha nära till en rad viktiga bekvämligheter som skolor, förskolor, idrottsplats, butiker och restauranger, vilket gör det till ett optimalt val för både familjer och singelhushåll. Beläget centralt i Klippan, är det enkelt att ta sig till dessa destinationer till fots eller med kort restid.

En betydande bekvämligheten som fastigheten erbjuder är flerbilsgarage i källaren med direktingång till fastigheten. Dessa parkeringsplatser ger de boende möjlighet att parkera sina fordon bekvämt, säkert och i skydd för väder och vind.

Fastigheten omfattar två adresser.

Våra andra fastigheter i närheten

 

Trädgårdsgatan 2 med ett höstfärgat träd i förgrunden.

Familjevänligt – Tingsgatan 29

Ett flerfamiljshus på sjuvångar med tre gemensamma trapphus. Våning 6 och 7 är etagelägenheter och något extra. Här finns totalt 73 lägenheter. Omkring hälften är trerumslägenheter men det finns också ettor, tvåor och fyror. Hiss finns i huset.

Bor du några våningar upp ingår den charmerande utsikten i hyran. Du ser stora delar av Klippan och all den vackra natur som finns i närheten.

Villagatan 2 en vacker höstdag.

Det småskaliga – Storgatan 43

Här finns nio lägenheter i alla storlekar från ett till tre rum och kök. Alla ligger på andra plan och i bottenplan finns affärslokaler varav den ena är Treklöverns kontor. Hiss finns i huset.

.