Fastigheten ligger centralt i Klippan, vilket ger den en strategisk och bekväm placering nära viktiga faciliteter. Härifrån har du enkel tillgång till både vårdcentralen och ett brett utbud av butiker, vilket gör vardagen smidig och bekymmersfri. Dessutom finns det flera restauranger, kaféer och andra bekvämligheter inom gångavstånd, vilket bidrar till en hög livskvalitet för de boende.

Innergården är en oas av lugn och grönska. Den lummiga och fridfulla atmosfären gör den till en perfekt plats för avkoppling. Här finns trevliga sittplatser där du kan njuta av en kopp kaffe, läsa en bok eller bara ta en paus från dagens stress. Det är också en idealisk miljö för sociala aktiviteter, där grannar kan träffas och umgås i en trivsam och harmonisk miljö.

Flerbilsgarage finns att hyra med infart vid Järnvägsgatan 15.

Fastigheten omfattar tre adresser, vilket ger variation och möjlighet för olika typer av boendealternativ.

Våra andra fastigheter i närheten

 

Trädgårdsgatan 2 med ett höstfärgat träd i förgrunden.

Prisvärt och centralt - Trädgårdsgatan 2

Trädgårdsgatan 2 är ett loftgångshus med tre våningar. Här finns 42 lägenheter fördelat på en-, två- och trerumslägenheter. Det finns hiss i huset.

Villagatan 2 en vacker höstdag.

Prisvärt och centralt - Villagatan 2

Villagatan 2 är loftgångshus med tre våningar. Här finns 18 lägenheter fördelat på en- och trerumslägenheter. Det finns hiss i huset.

Flygbild över fastigheten Brage med Järnvägsgatan 15 längst fram.

Bra bostäder för äldre - Järnvägsgatan 15

Lägenheterna på Järnvägsgatan 15 är en del av Treklöverns trygghetsboende och hyrs ut till dig som är över 65. En-, två- och trerumslägenheter i olika storlekar, totalt 36 lägenheter. Hiss finns i huset.

Gemensamhetslokal, där trygghetsboendets medlemmar och Treklöverns trivselvärdar anordnar aktiviteter, finns tvärs över gatan på Östra Nygatan 1.