Fastigheterna Elfdalen 4 och 5 är bland de mest eftertraktade bostäderna hos Treklövern, och det är lätt att förstå varför. Området utmärker sig med sina lummiga innergårdar som är prydda med vackra blomsterplanteringar, vilket skapar en inbjudande och trivsam atmosfär perfekta för avkoppling och sociala aktiviteter.

För barnfamiljer är Elfdalen en idealisk plats att bo. Barnen kan leka och ha roligt på de välutrustade lekplatserna och de stora grönytorna som finns både inom området och i dess närhet.

Du har livsmedelsaffären ICA Kvantum precis runt hörnet, vilket gör vardagsinköpen enkla och bekväma. Där kan du köpa det mesta utan att behöva ta dig ner i byn, även om det är gångavstånd dit.

För dem som uppskattar naturen och friluftsliv finns flera vackra strövområden inom bekvämt avstånd från fastigheten. Här kan du njuta av sköna promenader, joggingturer eller cykelturer i natursköna omgivningar. Dessa strövområden erbjuder en perfekt möjlighet att koppla av och hämta energi från naturen, vilket ytterligare höjer livskvaliteten för de boende.

För bilägare erbjuder området både parkeringsplatser och enbilsgarage, vilket ger bekväma och säkra parkeringsmöjligheter. Du kan enkelt parkera nära ditt hem, vilket gör det smidigt att lasta av och på samt skyddar ditt fordon från väder och vind.

Fastigheten omfattar en adress.

Våra andra fastigheter i närheten

 

Det grönskar skönt på Hembygdsgatan 8.

Öppna och gå ut – Hembygdsgatan 8

Här bor man i mysiga tvåvåningshus, alla med egen ingång, och har antingen en liten uteplats eller en fin balkong. Totalt 56 lägenheter finns från ett rum och kök till tre rum och kök.