På fastigheten finns ett varierat lägenhetsutbud, vilket gör området attraktivt för alla typer av boende. Här finns bostäder som passar både ensamhushåll och olika typer av familjer, oavsett om du har en stor eller liten familj.

Den stora gräsplanen är en central del av området och fungerar som en perfekt plats för spontana fotbolls- eller brännbollsspel, vilket uppmuntrar barn till fysisk aktivitet och lek. Lekplatserna blir naturliga samlingspunkter för de yngre. Här kan barnen leka och skapa vänskapsband medan föräldrarna kan känna sig trygga med att de leker i en säker miljö.

Området ligger nära en å, vilket ger möjlighet till härliga promenader längs vattnet. Detta erbjuder inte bara en chans att njuta av naturens skönhet och lugn, utan även ett sätt att koppla av och hitta ro i vardagen. De natursköna omgivningarna ger också möjlighet till andra utomhusaktiviteter.

En praktisk fördel är den rymliga parkeringsplatsen som bidrar till att göra vardagen smidig och stressfri för alla som bor och besöker Nejlikan 20. Det finns också enbilsgarage på fastigheten.

Fastigheten omfattar en adress.

Våra andra fastigheter i närheten

Tegelbruket 5
Elfdalen 4
Eldalen 5

Badvägen ger barn gott om utrymme för barn att leka.

Familjevänligt – Badvägen 11

Två hus på vardera 3 lägenhetsplan innehåller 38 lägenheter fördelat på enrummare till fyrarummare.