Utsikt över Ljungbyhed park, golfklubb.

Upptäck Ljungbyhed, en pittoresk tätort i Skåne där naturens skönhet och en levande gemenskap möts. Här hittar du hyreslägenheter mitt i en rofylld och inspirerande miljö. Ljungbyhed är platsen där du kan hitta ditt nya hem och skapa minnesvärda stunder.

Lev nära naturen

Ljungbyhed är en oas för naturälskare. Med närheten till Söderåsens nationalpark och Rönne å har du alltid möjlighet till fantastiska naturupplevelser. Utforska vandringsleder, paddla kanot eller ta en dressintur i det skånska landskapet. Här är varje dag ett nytt äventyr.

Evenemang

Delta i lokala evenemang som marknader, fritidsaktiviteter och biograf. Med ett rikt föreningsliv finns här alltid något att engagera sig i, oavsett ålder och intresse. Ljungbyhed erbjuder alla nödvändiga bekvämligheter inom nära räckhåll. Skolor, förskolor, mataffärer, restauranger och vårdcentraler finns lättillgängliga för att göra vardagen enkel och bekväm.

Våra hyreslägenheter

Våra lägenheter i Ljungbyhed är belägna i centralorten och finns i storlekar från ett till fyra rum.

Vi är måna om att erbjuda våra hyresgäster en bra boendeupplevelse. Vi finns här för att hjälpa till med allt från vardagliga frågor till eventuella reparationer.

Många av våra hyreslägenheter erbjuder tillgång till gemensamma utrymmen och faciliteter som tvättstuga, cykelrum och gröna innergårdar. Här kan du njuta av trevliga grillkvällar med grannar eller bara koppla av i en lugn miljö.

Våra bostadsfastigheter
i Ljungyhed

För alla åldrar 
Familjevänligt 
Det småskaliga 
Öppna och gå ut 
Bra bostäder för äldre 
Det unika