Här bor du på ett centralt läge där Ljungbyhedsskolan, fritidshemmet Holken och busstationen finns mer eller mindre rakt utanför dörren, vilket gör vardagen bekväm och enkel för både barnfamiljer och pendlare. Det är lätt att ta sig till och från området, oavsett om du går, cyklar eller använder kollektivtrafik.

I fastigheten hittar du även Ljungbyheds bibliotek, en fantastisk resurs för både studier och avkoppling. Här kan du låna böcker, delta i evenemang och hitta en lugn plats för läsning och arbete. Den centrala placeringen innebär också att du har nära till affärer, vilket gör att du enkelt kan uträtta ärenden och handla mat utan att behöva resa långt.

Från ditt boende har du dessutom vårdcentralen rakt över gatan, vilket ger snabb och bekväm tillgång till sjukvård när det behövs. Detta är en stor fördel för både äldre och barnfamiljer, som kan känna sig trygga med att hjälp finns nära till hands.

På området finns det också garage, vilket erbjuder säker och bekväm parkering för ditt fordon. Detta minskar bekymmer med parkeringsplatser och bidrar till en smidigare vardag.

Fastigheten omfattar två adresser.

Våra andra fastigheter i närheten

 

Innergården på Kungsgatan 8 är stor och inbjuder till gemenskap och lek.

Öppna och gå ut – Kungsgatan 8

Ett loftgångshus på två våningar. Här finns sex tvårums-, en trerums- och elva fyrarumslägenheter. Det finns hiss i huset.

Uteplatserna på Infanterigatan 5 är lummiga och avskilda.

Bra bostäder för äldre – Infanterigatan 5

Det populära seniorboendet på Infanterigatan 5 är ett radhus med mysiga uteplatser. Totalt sju stycken tvårumslägenheter. De har lite större badrum som också innehåller kombinerad tvättmaskin och torktumlare.