Bor du i kvarteret Hängpilen så har du nära till det mesta i Ljungbyhed. Här kan du njuta av fördelen att ha både bekvämligheter och natursköna omgivningar inom bekvämt avstånd. Med ett centralt läge är det enkelt att nå centrum samtidigt kan du snabbt ta dig ut till vackra grönområden och natursköna promenadstråk, vilket erbjuder en perfekt balans mellan bekvämlighet och naturnära livsstil.

Kvarteret har en trygg och välskött innergård som är idealisk för både lek och umgänge. Här kan barnen leka fritt och säkert medan föräldrar och grannar kan träffas och umgås i en trevlig miljö. Innergården är en naturlig mötesplats som främjar gemenskap och trivsel bland de boende.

För bilägare finns det också möjlighet garage i området, vilket erbjuder säker och bekväm parkering för ditt fordon. Det finns också en allmän parkeringsplats på fastigheten.

Fastigheten omfattar två boendealternativ.

Våra andra fastigheter i närheten

 

En av radhuslängorna på Föreningsgatan 7.

Småskaliga – Föreningsgatan 7 A-H

Två radhuslängor på vardera två våningar innehåller enrums- till fyrarumslägenheter.

Föreningsgatan 7 I är ett seniorboende i tre våningar.

Bra bostäder för äldre – Föreningsgatan 7 I

På Föreningsgatan 7 I ingår samtliga lägenheter i vårt seniorboende. Här har lägenheterna på första våningen uteplats, i de övriga lägenheterna finns väl tilltagna balkonger. I seniorlägenheterna finns en kombinerad tvättmaskin och torktumlare.

Alla lägenheter är på två rum och kök. Huset har totalt tre våningar och det finns hiss.