På Tingsgården i Stidsvig hålls många arrangemang.

Kom och upptäck vad som gör Stidsvig till en unik plats att kalla hem. Med sina natursköna omgivningar, starka gemenskap och närhet till större orter är Stidsvig det perfekta valet för dig som söker ett lugnt och bekvämt boende. Utforska våra hyreslägenheter och hitta den som passar just dina behov. Välkommen hem till Stidsvig!

Gröna utflyktsmål

Stidsvig är omgivet av vacker natur som inbjuder till avkoppling och friluftsliv. Här kan du utforska de närliggande skogarna, njuta av långa promenader och cykelturer, eller bara koppla av och njuta av landsbygdens rogivande atmosfär. I och runt Stidsvig finns flera gröna oaser och utflyktsmål där du kan njuta av picknickar, fågelskådning och naturvandringar. Den lugna omgivningen skapar en perfekt bakgrund för att koppla av och varva ner.

Föreningsvliv, service och bekvämligheter

Även i en mindre tätort som Stidsvig finns det ett aktivt föreningsliv. Delta i olika aktiviteter som erbjuds av lokala föreningar och klubbar, oavsett om det handlar om sport, kultur eller andra intressen. Det är en utmärkt möjlighet att engagera sig och träffa nya vänner. Stidsvig har begränsad service inom själva tätorten, men närheten till större orter, som Klippan och längre bort Ängelholm och Helsingborg, säkerställer att du aldrig är långt från nödvändiga bekvämligheter. Inom kort avstånd hittar du mataffärer, skolor och annan service som täcker alla dina dagliga behov.

Kollektivtrafik och pendling

Sitt fridfulla läge till trots erbjuder Stidsvig utmärkta kommunikationsmöjligheter. Här finns goda förbindelser med kollektivtrafik som gör det enkelt att pendla till närliggande orter och städer. Regelbundna busslinjer och närhet till större vägar säkerställer smidig pendling.

Våra hyreslägenheter

Våra lägenheter i Stidsvig finns i flerfamiljshus och i radhus. Här finns enrummare upp till rymliga fyrarummare.

Vi är måna om att erbjuda våra hyresgäster en bra boendeupplevelse. Vi finns här för att hjälpa till med allt från vardagliga frågor till eventuella reparationer.

Många av våra hyreslägenheter erbjuder tillgång till gemensamma utrymmen och faciliteter som tvättstuga, cykelrum och gröna innergårdar. Här kan du njuta av trevliga grillkvällar med grannar eller bara koppla av i en lugn miljö.

Våra bostadsfastigheter i Stidsvig

Familjevänligt 
Öppna och gå ut