Bra bostäder för äldre

Livet förändras när vi åldras. Din bostad behöver kunna möta dina behov när livet går in i ett nytt skede. Tänk dig att då kunna hitta nya vänner och meningsfulla aktiviteter genom ditt boende. En flytt till Treklöverns senior- och trygghetsboenden kan hjälpa dig att hitta sammanhang där du får känna gemenskap och tillhörighet.

Trivsel, tillgänglighet och trygghet  

I Treklöverns trygghets- och seniorboende finns vanliga lägenheter som är funktionellt planerade och har tillgänglighetsanpassade omgivningar. Är du i behov av ett biståndsprövat vård- eller trygghetsboende är det Klippans kommun du ska vända dig till.

Vår målbild är att ett senior­boende ska vara anpassat för att kunna bo med rullator. Trygghetsboendet ska vara anpassat för att kunna ta sig runt med manuell rullstol i din lägenhet och runt om i fastigheten och utemiljön.

På trygghetsboendet finns dessutom tillgång till gemensamhet, social samvaro och aktiviteter i en lokal där en trivselvärd finns på plats på bestämda tider. Vi vill att gemensamhetslokalen ska kännas som ett andra vardagsrum där du kan ägna dig åt en hobby eller lära dig nytt tillsammans med andra. Du bestämmer själv hur mycket du vill delta och har också möjlighet att engagera dig i att ordna aktiviteter tillsammans med dina grannar.

Seniorboenden

Knappar med länkar till fastighetssidorna

Torget 1, Klippan

Bruksgatan 12, Klippan

Infanterigatan 5, Ljungbyhed

Föreningsgatan 7 I, Ljungbyhed

Södra vägen 12, Östra Ljungby

Trygghetsboenden

Allégatan 4, Klippan

Järnvägsgatan 15, Klippan

Östra Nygatan 1, Klippan

 

Trivsel Orange hjärta

 
 

Tillgänglighet Illustration grönt hjärta

 
  Trygghet Rött hjärta